Post by dragcogzoespeeler on Feb 28, 2022 18:30:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Badminton League ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Badminton League IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти необмежену кількість кристалів ▞▞▞
▞▞▞ Badminton League 2022 version ▞▞▞
Гра хороша і дуже затягує. Але єдине, що мені не подобається в цій грі, — це не багатокористувацька гра в реальному часі. Я знову встановлю цю гру, коли стане доступний багатокористувацький режим у реальному часі.
Я люблю цю гру, але чомусь вона не дає мені ні в кого грати, вона виганяє мене, коли зворотний відлік доходить до 12!!!
Можу поставити лише 2 зірки.. Завжди вилітає🤧 Але гра дуже гарна🙂
Хороша гра, але потрібно виправити кілька помилок 1. Якщо ви коли-небудь програли гру або програли, перш ніж натиснути кнопку закриття для оголошення, що з’явиться, просто згорніть гру та закрийте її. 2. Бачення для шаттла - шаттл зникає з поля зору, коли гравець ЦП/БОТ робить далекий постріл, що ускладнює його розгром. 3. Гра повинна бути онлайн 1 на 1, а не лише для гравців, підключених до тієї ж точки Wi-Fi або точки доступу.
Badminton League Αθλήματα rcyl
Ця гра хороша, але є одна проблема, чому я втрачу ранг, якщо гравець, проти якого я граю, кине?? Логіка така тупа, будь ласка, виправте це
Мені подобається ця гра, але я не можу грати на 2 рівні, тому що у мене немає партнера.
Режим PvP дуже поганий. він ніколи не працює, коли ви хочете грати зі своїм другом. Він показує фотографію завдання для друга в playstore. Але в грі його, я думаю, немає
Гра просто топ
Мені подобається ця гра, тому що я грав у неї, коли був маленьким, і я сумую за цією грою, гра також мій найулюбленіший, бадмінтон, це мій найулюбленіший вид спорту, яким я люблю грати, я сподіваюся, що вам сподобається ця гра, як і я !По суті, це одна і єдина найкраща спортивна ігри для бадмінтону, яку потрібно оновити, це інтерфейс, все було добре, але його потрібно трохи оновити, але сподіваюся, що це допоможе вам, тому що ця гра 10/10👍
топ топ топ!!!
Badminton League Sportgames wog
Я не можу грати в гру singing star 200 coins... Будь ласка, виправте помилку... Я з нетерпінням чекаю, щоб зіграти .. у матчі 20 перемог... 😑😑😑
У цій грі мій зірковий матч, гравці протилежної сторони не збігаються, тому, будь ласка, перевірте це та надайте рішення для цього, але мені дуже подобається ця гра, дякую..
Тільки 1 зірка, тому що ми не можемо грати в risingstar. В результаті я не можу бути професійним гравцем. Тому розробники мають вирішити цю проблему найближчим часом.
Protect & Defense: Tower Zone Strategiya sma
Не задоволений ...... Ви створили цю повну гру онлайн. Я грав у цю гру до 1 року, і вона була просто дивовижною, але ти зробив її повністю онлайн...Будь ласка, будь ласка, оновіть один або два турніри в автономному режимі
Так багато затримок і затримок введення
Не вдається грати в режим висхідної зірки, виправте це...😤
Badminton League ورزشی pub
Дуже гарна гра і скажіть мені добре це чи погано. Але мені подобається ця гра.
Мені подобається ця гра. Грав у це, коли я 8, механіка хороша, управління пристойне. Графіка чудова. Але в грі все ще є деякі помилки. Коли я виграв у суперлізі, я не можу отримати скриню, замість того, щоб отримати її, це лише завантаження. А також у деяких матчах є деякі NPC, які називаються однаковими. Але мені дуже подобається ця гра. Я ставлю йому 5 зірок як бонус за чудову гру!
Додайте Українську або Російську.
Останні два роки я бачив, що ця гра ще не була розроблена. Але зараз я бачу багато покращень і багато обладнання. Мені дуже сподобалася ця гра. Насправді в одиночному розряді коротка подача закінчена. Ви вважаєте це правильним. Якщо шаттл був на лінії, це правильно, але ви вважаєте це аут. Це зміни, які вам потрібно зробити.
Неможливо грати на стадії суперлегенди, повна дурниця, навіть один гравець недоступний на стадії суперлегенди.
Мені подобається ця гра, але іноді вона кладе трубку, і я програю. Виграш ніколи не збільшується з 20.😔
Я не можу провести матч у rising stars, будь ласка, допоможіть мені, минає 12 секунд, і жодний гравець не показує матч у rising stars Я не можу вийти за межі 20 трофеїв, будь ласка, виправте це або я видаляю його
Гарна гра, ми можемо поставити багато матчів. Мені подобається, вона дуже гарна без реклами, тому ми можемо грати акуратно і повністю. Тому не хвилюйтеся, встановіть цю гру. І я завантажую її на ноутбук і комп’ютер, але ми можемо грати акуратно на комп’ютері та на ноутбуці. У неї нелегко грати, управління дуже жорстке на ноутбуці та комп’ютері. Багато персонажів є їхніми, і багато ракеток,взуття є.тому я щасливий зараз.я просто завантажую багато ігор, але ніхто не є непоганим я знайшов цю гру, мені подобається це 😍😘😘😘🤩🤩🤩
Щоразу, коли додаток оновлюється до останньої версії, усе в розділі трофеїв у грі просто скидається на 0. Це дуже дратує.. Будь ласка, виправте цю проблему якомога раніше. Я люблю цю гру!
Дуже затримується бажання грати в багатокористувацьку гру при використанні Wi-Fi або даних
Гра дуже весела, але я заплатив $4,99, щоб не показувати рекламу, і я все ще отримую рекламу. Дуже розчарований. Або я хочу більше не бачити реклами, або я хочу повернути гроші.
Жахлива проблема з мережею, і це трапляється в кожному матчі. Суперник щоразу залишав під час гри. Ця гра зламана. У неї більше не можна грати
Я закоханий у цю гру. Вона дуже гарна та захоплююча. Гарна гра
Спочатку я завантажив його, і я був задоволений, але коли я грав все більше і більше, це відстає, і я не можу грати в матчі, також мій гравець протилежної сторони також не може грати, і моя мережа чудова, будь ласка, виправте цю проблему але ця гра хороша, дякую
Спочатку хороша гра, але коли ви досягаєте висхідної зірки, суперники дуже складні, тому що вони можуть протистояти кожному ідеальному мною удару. І вони рідко влучають поганий удар, навіть їхній поганий удар більше для них. Гра змушує дивитися рекламу, і суперникам стає легше.
Це найкращий гейм, який я коли-небудь грав у своєму житті, графіка також дуже гарна
Це були дивовижні ігри! Я можу грати в бадмінтон, як і в реальному житті... Дякую, ЛІГА БАДМІНТОНУ! Мені подобається (✷‿✷)
Так багато збоїв і так багато помилок. І це починається, коли ви перемагаєте. Набридло програвати через помилку програмування. 🤬
Дуже складна гра, але це весело потрібно потренуватися, знаєте скільки? багато. але я обіцяю, що це весело, ти можеш мати дуже гарні імена. Так, я б'юся об заклад, це весело для вас, але мені це сподобалося!
Чи є якісь проблеми із сервером у цій програмі, тому що за останні 2 дні я не можу відкрити програму??