Post by dragcogzoespeeler on Feb 28, 2022 18:21:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ E-Bike Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ E-Bike Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu generatoru dözümlülük ▞▞▞
▞▞▞ E-Bike Tycoon 2022 version ▞▞▞
Məcburi əlavələr
Əlavələrə baxdıqdan sonra oyun xarab olur və oyunu yenidən başlatmaq lazımdır, xahiş edirəm səhvi düzəldin və bəzi əlavələrə baxdıqdan sonra heç bir seçim yoxdur, hamısı oyunda ilişib qaldı
Bu oyunun əla işə ehtiyacı var. Çoxlu səhvlərim var idi.
Çox yaxşıdır, sadəcə arzulayıram ki, müqavilələr bağlamaq, eyni velosipedi təkrar-təkrar etmək və ya onları almaq/reklamlara baxmaqdan başqa ürək qazanmağın daha çox yolları olsun.
E-Bike Tycoon شبیهسازی nqzl
Mən bu oyunu sevirəm amma mən həmişə qəzaya uğrayıram zəhmət olmasa bu oyuna qrafik tənzimləmə əlavə edin. Əlavə etsəniz, beş ulduz əlavə edəcəyəm ...
Bu oyun potensiala malikdir, lakin reklamlarla doludur. Bəzi reklamlarda onlardan sonra X seçimi yoxdur və əksəriyyətində ya sadəcə sonra ağ ekran olur, ya da reklamın sonunda qalır. Bəzi reklamlar bitdikdə oyunu yenidən yüklədikdə və siz Yeni Oyun və ya Yüklə seçməlisiniz. Aşağıdakı nöqtələrdə İşçi seçimində hansı işçilərin işə götürüldüyünü və hansının alınmadığını göstərin. Stiker və Şrift seçərkən o, rəng dəyişdirmək üçün növbəti seçimə keçəndə bunların hər ikisini təsadüfi seçəcək.
sevimli
Yaxşı oyun, lakin daha yaxşı batareyaları və daha yaxşı əşyaları necə alacağına əmin deyiləm. Bu girişi əldə etməzdən əvvəl səviyyəni yüksəltməliyəmmi?
E-Bike Tycoon 시뮬레이션 efg
Stacky Bird: Fun Egg Dash Game عمومی wrjn
🖤Telefonumda təxminən 25 oyun oynamışam 📱 Amma bu, xüsusi və indiyə qədər oynadığım ən yaxşı oyundur, oyunun ideyasını çox bəyəndim❤️
Sevin, mütləq bir avtomobil maqnatı kimi bir yuxu olacaq oyun yaratmalıdır
Gözəl oyun amma çoxlu Reklamlar. 500 milyonluq sərmayəni almağa cəhd etdim, onu aldım, amma pulu ala bilmədim.... geri qaytarma və ya bunu düzəltmək üçün bir növ yol var?
Bu, həqiqətən gözəl oyundur, amma iş ondadır ki, mən mağazadan bir şey alanda (hissələri haradan alırsınız) HƏMİŞƏ QOYUR. Odur ki, zəhmət olmasa bunu düzəldin
Qardaş çox op oyun
Bu oyun böyük potensiala malikdir, lakin hər bir neçə klikdəki reklamlar sadəcə gülüncdür. Bəli, reklamların silinməsi almaq üçün kifayət qədər ucuzdur və bəli, tərtibatçının pula ehtiyacı olan həyatı var. Mən də bir video oyun daxilində reklamlarla yaxşıyam, lakin hər bir neçə klikdə açılan reklamların miqdarı sadəcə dəlidir.
Baxış №1. Bu yaxşıdır! Reklamları sevmirəm bth.
Çox əlavələr, gözləmə vaxtı çox olur
Siz Game Dev Tycoons oyununu və ya kimi proqram təminatını mobil cihazda daha reallaşdırmalısınız
Bu oynamaq üçün gözəl oyundur və yeni yeniləmələri gözləyir
Reklama baxmağa, reklamlara baxandan sonra, reklamlara baxandan sonra. Combo!
Bölünmüş ekranı dəstəkləməyən oyunlardan bezmişəm, ffs, bloons td6 buna icazə verir və o oyun yarı kəsilir
E-Bike Tycoon Simulyasiya dgcr
Bu oyun əyləncə ilə doludur. Amma xüsusilə velosipedin qrafikası üzərində çox inkişafa ehtiyac var. Əks halda onun möhtəşəm!
Velosipedinizin adını yazmağa imkan vermədiyi üçün bu, işləmir
Əla
bir oyunun ölüm tələsi. açdı telefonum az qala öləcəkdi!
Əvvəlcədən quraşdırma: çox təmiz və gözəl görünür, bəzi rəylərə görə həqiqətən yaxşı görünür!
Yaxşı ideyadır, pis icra olunub.
DAVAM EDİR .. Ola bilsin ki, aşağı səviyyəli cihazlarda işləmir
Mən bu oyunu sevirəm, amma çökürəm, xahiş edirəm bu oyunu 1 gb ram kimi zəif cihazlar üçün hamar edə bilərsiniz...
Ümumiyyətlə, bu oyun bir heyvandır.
Çoxlu reklamlar çox sinir bozucudur.
Çoxlu səhvlər və oyun axını bağlı deyil, proqram silindi
Oyun cəlbedici oldu və siz eyni üslubda müxtəlif mövzulu oyunlar edə bilərsiniz, məsələn, avtomobil və mobil telefonların istehsalı və s. Və ya müxtəlif biznesləri olan şirkət simulyatoru oyunu Təşəkkürlər
Oyun yaxşıdır...interneti söndürdükdən sonra ən yaxşısı oynanılır...amma xəta var...Hər kəsin aldığı kontaktlar üçün 10K velosiped düzəldirəm... 70k fanatım var və mən 10k velosiped istehsal etmişəm. çox... Mən yalnız 2k satış var? Məntiqli deyil
Bu gözəl oyun üçün əla təşəkkürlər
Əla oyunlar
Bunun oyun və ya biznes proqramı olduğunu bilmirdim?
Bu oyunla gözəl təcrübə Lütfən, IPO siyahısı kimi daha çox funksiya əlavə edin Bazar yeniləməsi və digər oyunçularla ünsiyyət
Mənə gəlincə, bu 5 ulduzu verirəm
Gözəl oyun.Daha çox ehtiyacı var
Çox gözəl oyun 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍