Post by dragcogzoespeeler on Feb 28, 2022 18:12:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Agent Action - Spy Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Agent Action - Spy Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод більше ключів ▞▞▞
▞▞▞ Agent Action - Spy Shooter 2022 version ▞▞▞
Це занадто хороша гра для дітей, коли мені і братові нудно, дякую за створення цієї гри
Це весела гра. Неускладнений.Досить весело Незалежно від того, скільки реклами мені все одно подобається
Гра просто клас. Я навіть не можу словами описати.👍👍👍👍👍
Я придбав пакет гри за 9,95 доларів США після того, як грав у неї 800 разів... Тепер гра блокує мене, вимагаючи мого дозволу на використання моїх даних...?...чому зараз?...Чому я не маю можливості ?...чому після того, як я купив гру?...я заблокований у грі, яку я придбав!!!
Це чудова гра 😎. У цю гру може пограти будь-яка дитина. У цій грі вам завжди допоможе агент. Тут можна побачити три види графіки.
Багато реклами, хлопці, ви можете зробити краще, ніж це, якщо ви хочете, щоб люди грали у ваші ігри, зменшіть кількість реклами, ця гра має такий великий потенціал, не дозволяйте їй піти нанівець
Весело! Просто і приємно.
Для багатьох оголошень, але в іншому – хороший спосіб вбити час! Моя дитина із задоволенням у неї грає!
5 оголошень за 30-секундний рівень – це головне.
Agent Action Action cwxo
На початку було дуже весело, але зараз гра стала повторюватися. Чи можете ви зробити гру складнішою та додати більше рівнів. Крім того, я жодного разу не оновлював пістолет, як ви показуєте на скріншотах попереднього перегляду...
Гра не відкривається належним чином. Кожного разу, коли я намагаюся відкрити його, я отримую початкові слова, з’являється маленька цифра, що показує назву, а потім вона закривається
Реклама надзвичайно дратує, але це весело. Я не проти повторення рівнів, але після певного моменту єдиними рівнями, які потрібно повторити, були всі рівні в приміщенні. Після 70 рівня більше немає пустель чи човнів
Крута гра дякую розробникам, що створили таку круту гру!!!!
Почалося добре, а тепер із оновленнями зависає більшість часу нова зброя, гроші заморожуються, я б надав більше зірок, але гру потрібно багато налаштувати
Добре для любителів веселощів... але не можу грати з Net на... просто реклама з’являється під час гри, потрібно покращити етапи, оскільки вони подібні після 7-ї місії... Також графіку гри можна покращити... тоді як зброя призначені лише для імені, а не такими, якими вони повинні бути😜.. тому їх потрібно покращити... Як і багатокористувацький.. тому ховатися повинен сам гравець, а не автоматично ховатися, якщо не стріляти
У грі дуже важко вбити боса
Я люблю цю гру, тому що вона офлайн і така проста. Деякі помилки, як-от лазерний пістолет, не працюють і револьвер принцеси також не працює. Вони не завдають шкоди ворогам. Дякую
Це хороша гра! Подобаються кадри та хороша графіка. Це все навколо добре. Начальники вміють добре. Чим жорсткіше боси, тим краще.⭐⭐⭐⭐⭐
Забагато реклами та просто нудна гра. Натисніть і утримуйте, щоб стріляти, і все? Мех
Забагато реклами...це нудно грати...інакше гарна гра...якщо зменшите рекламу, це буде 5-зіркова гра
Гра хороша, але коли я виймаю батарею з телефону, вона починає знову до першого рівня
Гра загалом весела, її просто не вистачає, як і багато вмісту, я маю на увазі, що я видалив гру, тому що все, що я робив, це вривався на базу, потяг або човен і збивав автомобілі, геліси та інші човни, цій грі потрібно більше зміст, погано.
Я намагаюся завантажити його, але він не дозволяє мені, тому я грав у нього, але потім було занадто багато реклами, і я його ненавидів, тому я припинив грати, це було щось на зразок. А потім я спробував його завантажити і він не спрацював
Це насправді досить весело. Управління просте, а гра може бути складною
Вау, так легко і просто
Гра клас
Забагато реклами
Добре добре гра. Але насправді жахливий менеджмент реклами. Грав у багато ігор, але структура цієї реклами дійсно жахлива. Отже, видалення гри.
Хто незнає така гра є хто знає цу гру то написати💪💪
Весело, легко грати, але водночас складно!!!!
Bed Wars Hərəkət man
Гарна маленька проста гра, яка постійно виходить з ладу.Я міг миритися з постійною рекламою, але не міг покладатися на те, що вона працюватиме дуже довго. Оновлення: тепер виходить з ладу на нагороді боса, і його потрібно перезапустити. РОЗІБРАТИСЯ.
Виправте свою прокляту програму. Він виходить з ладу щоразу, коли з’являється реклама додатків Nonogram.
Графіка та сама, яку я бачив кілька разів. Вітаю Ви знайшли магазин єдності. Молодці. Крім того, ігровий процес у кращому випадку повторюється, але переважно нудний і нескінченно легкий. Налаштування тощо настільки тривіальні, що я не знав, що вони існують. Ця гра — це просто колесо хом’яка, яким потрібно повільно бігати, щоб отримати прибуток розробників від реклами після того, як ми чекаємо 30 хвилин у безперебійній безпеці, поки наші боєприпаси перезарядять
Як зіпсувати розважальну гру? Просто поставте кілька оновлень, які повні помилок, і ось воно, гра зіпсована. Оновлення добре, але є деякі збої. Я не отримую нагород боса після гри. Після оновлення гри я втратив усі оновлення щодо зброї. Будь ласка, усуньте цю проблему.
Я хотів би знати, чому я стріляю в літак, який я вже зняв з неба. І я вмираю через це. У грі немає місця, щоб отримати технічну підтримку. А я на рівні 754. Немає технічної підтримки, тому я знижую свої зірки.
Це просто і насичено діяльністю. Я люблю все в цій грі. Графіка і все. 5 зірок
Легко і так весело. Витратили години на цю гру.
Гра грає сама по собі. Тоді, перш ніж ви зможете щось зробити з елементами керування, спливає додавання. Знову, знову і знову.
Agent Action - Spy Shooter Action cvk
Найгірша гра, коли вона працює повільно під час гри, ви отримуєте рекламу після кожного розділу, і навіть якщо ви не хочете отримувати сертон пістолет для реклами, вона все одно відображається, і реклама плоска, гірше не рекомендую
Agent Action - Spy Shooter Toiminta mnev
👍👍👍
Гра хороша і розважальна. Ви можете додати додаткові місця, як-от вулкани, авіарейси, ліс, міста, храми, парки розваг, банки тощо. Ви також можете додати різних босів. Будь ласка, зробіть ігрові очки як ключ розблокування для агентів. Також, будь ласка, оновіть гру.
Добре, по-перше, автоматична стрілянина дуже погана, особливо коли вони рухаються. По-друге, на рівнях човна, якщо ви сидите досить довго, поки вони стріляють, кулі влучають у вас незважаючи ні на що, і ви не можете влучити, і вам доведеться підірвати човен, що займає багато часу і тоді вам не залишається нічого іншого, як прийняти поразку і оголосити програш
Ця гра хороша, але дуже нудна, немає нових рівнів, скільки предметів має вбити боса, боси чи боги, що це за гра, я рекомендую не завантажувати це витрачання часу та відходів mb
Забагато реклами. Реклама довша, ніж ігровий процес. Не заважай грати